Работи се основно по версия за самоубийство във връзка с открития

...
Работи се основно по версия за самоубийство във връзка с открития
Коментари Харесай

Младен Маринов с нови данни за смъртта на Миро Боксьора и авиокатастрофата

Работи се главно по версия за самоубийство по отношение на открития мъртвец в Пловдив. Това сподели пред публицисти министърът на вътрешните работи Младен Маринов, написа Блиц.
``
реклама

Той уточни, че сега се прави оглед на място. „ Работи се по всички версии, като главно работим по версия за самоубийство “, изясни той.

Маринов разяснява и тематиката с авариралия аероплан в Северна Македония. „ Разговарях с македонския вътрешен министър още веднъж. Вчера там бяха закарани родственици, с цел да се направи ДНК относителен разбор и се откри самоличността на починалите.

Във връзка сме с основния прокурор на България и чакаме от управляващите на Северна Македония през Министерство на външните работи публични документи, с цел да предприемем съответните дейности от наша страна. Чакаме да бъдат освободени телата, с цел да се транспортират в България “, съобщи вътрешният министър. 

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
``
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР